StoryEditorOCM
ZagoraPOKUŠAJ UBOJSTVA

Muškarac u Imotskom nožem napao tri osobe: dvije završile u bolnici s teškim ozljedama, napadač je uhićen

19. listopada 2023. - 21:53

U Imotskom je sinoć oko 20 sati došlo do sukoba ispred obiteljske kuće u kojoj je muškarac nožem napao tri osobe i nanio obodne rane dvojici muškaraca. Kako saznajemo, obojica su s teškim tjelesnim ozljedama prevezena u splitsku bolnicu.

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske saznajemo kako je napadač uhićen te se nalazi u Policijskoj postaji Imotski na kriminalističkom istraživanju. Prema prvim informacijama. napadač je u rodu s jednom od žrtava.

image
Darko Tomaš/Cropix/Ilustracija

Iz policije su nas obavijestili o događaju:

- U četvrtak oko 20 sati u Imotskom, u kući i ispred, mlađi muškarac je nožem napao i ozlijedio dvojicu muškaraca i jednu žensku osobu nakon čega je pobjegao. Odmah po dojavi policijski službenici su poduzeli mjere traganja i oko 21 sat pronašli muškarca koji se dovodi u vezu s događajem te su ga uhitili i priveli u službene prostorije policije.

Dvojica ozlijeđenih muškaraca su vozilom Hitne pomoći prevezeni u KBC Split gdje im se pruža liječnička pomoć. Obaviješten je dežurni zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Splitu koji izlazi na mjesto događaja te slijedi obavljanje očevida.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 06:38