StoryEditorOCM
Zagorafešta boja i ukusa

Modna revija na sinjskoj Pijaci, evo za kakve su se odjevne kombinacije danas odlučile Sinjanke, vrijedi vidjeti

Piše DALMACIJA SD
13. ožujka 2023. - 16:57

Sunčani ponedjeljak na sinjske ulice izveo je Sinjane, ali je doveo i fotoreportera Cropixa Joška Šupića. U njegov objektiv ovaj put ušle su Sinjanke, odnosno njihov stil i način odijevanja, neovisno o tome je li riječ o djevojkama, mladim mamama ili gospođama u najboljim godinama.

Fotografije potvrđuju i nevjernim Tomama da Sinjanke paze i znaju što će odjenuti pa makar samo skoknule do pazara ili do dućana.

Kako se vidi, Sinjanke ne robuju jednoobraznosti. Neke su se u ovom prijelaznome zimsko-proljetnom danu, koji je na kontinentu nekoliko stupnjeva hladniji nego na obali, odlučile za kapute ili za malo deblje jakne, dok su se druge opredijelile za lakše kombinacije.

image
Joško Šupić/Cropix

Mogli su se vidjeti i neobičniji, smjeliji krojevi, duže i kraće suknje, hlače, jeans pa i trenirke, sve s razlogom i prirodom posla ili dolaska u centar staroga grada.

I izbor obuće varira od patika do čizama. Konstanta su tek sunčane naočale, čijih vrsta u sinjskome centru ima skoro koliko i UV zraka. Najkraće, danas je u Sinju bila fešta koluri, ukusa, materijala i dezena koju vrijedi vidjeti.

Posebno raduje velik broj dječjih kolica, za petnaestak godina ta će djeca Sinjem nositi neku drugu, novu modu koju će sigurno vrijediti snimati.

image
Joško Šupić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2023 00:10