StoryEditorOCM

Tribina u gradu alkara: Domovinski rat u Sinju i Cetinskoj krajini

Piše PSD.
8. studenog 2012. - 13:38
U organizaciji Hrvatske zajednice udruga roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata ovoga petka u gradskoj kino-dvorani održat će se tribina "Domovinski rat na području Sinja i Cetinske krajine".

Najavljeno je da će tribini nazočiti predstavnici 45 udruga roditelja poginulih hrvatskih branitelja iz svih krajeva Hrvatske. Na tribini će se prikazati film "Istinom do pobjede" ratnog snimatelja Petra Malbaše, a o ratu na području Sinja i cetinskog kraja jošće govoriti brigadni general u miru Veselko Gabričević, prvi zapovjednik 126. brigade i Filip Ratković, branitelj i urednik fotomonografije poginulih hrvatskih branitelja Sinja i Cetinske krajine.

Tribini će nazočiti predstavnici ministarstava branitelja i obrane, Splitsko-dalmatinske županije, grada Sinja, drugih gradova i općina cetinskog kraja, braniteljskih udruga i drugi. Predstavnici udruga roditelja poginulih branitelja odat će počast poginulim braniteljima Sinja i cetinskog kraja, posjetit će crkvu Čudotvorne Gospe Sinjske, Alkarske dvore, a održat će i sjednicu Središnjeg odbora.

T. Paštar
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 08:59