StoryEditorOCM
DalmacijaTraže se udomitelji

Tri dobre pasje duše traže vašu pomoć: jedan je pronađen na rubu života na Mosoru, drugi je bačen uz cestu, a trećega hrane djelatnici NP Krka... 

Piše R. N.
11. rujna 2018. - 09:36

Dalmatinski volonteri su nam se obratili za pomoć, kako bi se udomile ove tri dobre pasje duše.

Najprije krenimo od Boška.

- Pronađen na cesti, sam ostavljen i jadan. Sada je to živahan i razigran psić naučen na kućni red i socijaliziran. Voli djecu, poslušan je i pametan, a za poslastice zna izvoditi i posebne trikove. Cijepljen je, čipiran i kastriran. U tipu je Border Collia i star je samo 11 mjeseci. Gubi smjestaj i traži hitno svoje ljude. Ako želite udomiti ovog veseljaka i dobiti vjernog prijatelja zovite na 0958549132 i tražite Josipu.

Sljedeći kanadidat je Spark.

- Ovaj mališa je nađen na Kozjaku, na rubu života, dehidriran, gladan... Sada je to pravi momčić, živahan i zabavan, obožava trćati za lopticama i donosi vam ih pred noge. Naučen je na kucni red, cijepljen, čipiran, kastriran. Malen je rastom, star četiri godine, slaže se sa macama i psima. Za sve druge info o Sparkiju nazovite 0993539666 i tražite Ivanu.

I na posljetku Medo.

- Ovaj predobri i pas je star dvije godine. Napušten je pa ga hrane sezonski radnici u NP Krka. Traži dobre ljude koji će mu pružiti ljubav i adekvatnu brigu. Kad završi sezona ostat će prepušten sam sebi ili će završiti u azilu. Pa ako imate uvjeta da udomite ovog ljepotana i želite iskrenog i vjernog prijatelja zovite na 0989337303 i tražite Antu. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 05:51