Dalmacija Split

druženje u Lori

Pogledajte kako se fešta na Kerumovoj marendi, vrte se janjci, pjeva uz harmoniku: 'Opara, najbolje ti je da i ti odustaneš!'

druženje u Lori

- Ja sam prije 15 dana rekao da će Pauletić odustati od izbora za gradonačelnika. On nema nikakvu podršku birača, a valjalo bi vidjeti i koliko ga Most podržava. vidi i koliko ga njegova stranka podržava. Isto tako mislim da bi bilo najbolje i za Andru Krstulovića Oparu da ostane od izbora jer, na njegovu žalost glasačko tijelo HDZ-a je i Kerumovo glasačko tijelo - a ljudi će glasovati za mene.

Ako kojim slučajem ne pobijedim u prvom krugu izbora, što ja očekujem, mogu reći da ću zasigurno imati barem više od 40 posto glasova, siguran je u svoju izbornu pobjedu Željko Kerum koji je jutros u bivšem prostiru svog supermarketa u Lori napravio veliku marendu za svoje prijatelje, simpatizere i suradnike.

U prostoru sadašnjeg restorana Lora do 11 sati okupilo se nekoliko stotina uzvanika, no novi gosti ne prestaju pristizati. 
 

 

Na jelovniku je 50 janjaca koje je Željko Kerum kupio na Braču i ponudio ih svojim gostima kao i svim građanima dobre volje koji su željeli marendati. Uz pečenu janjetinmu, služila se i lešo, sa šalšom i pireom, a moglo se počastiti i janjetinom s bižima.

Naravno, za predjelo su bili posluženi pršut i sir.

Ovakve prigodne marende i večere Kerum će, obećao je, za sve svoje simpatizere priređivati najmanje jednom tjedno, sve do izbora.

Sam domaćin u pravom je 'elementu', okružen najbližim suradnicima Jurom Šundovom i Antom Zoričićem ne prestaje pjevati uz pratnju harmonike, a u raspjevanoj družini našao se i poznati operni pjevač te bivši ravnatelj splitske Opere Ivica Čikeš.


 

 

 

Naslovnica Split