StoryEditorOCM

Škaričić: Koji je pravi razlog smjene Nevena Lelasa?

Piše PSD.
19. siječnja 2015. - 20:22
Predsjednik gradske organizacije HDZ-a Omiša prof. Ivan Škaričić uputio je javnosti priopćenje povodom smjene direktora Vodovoda d.o.o. Omiš Nevena Lelasa.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Povodom smjene Nevena Lelasa s mjesta direktora „Vodovoda- Omiš“, upitali bi gradonačelnika na odlasku i Predsjednika skupštine Vodovoda Ivana Kovačića, koji je pravi razlog smjene Nevena Lelasa nakon devet mjeseci obnašanja te dužnosti?

Je li pravi razlog, izuzetno narušeni međuljudski odnosi i peticija djelatnika Vodovoda koji traže Lelasovu smjenu ili loši poslovni rezultati kako sada javnosti iznosi Kovačić?

Apsurdno je, da su mu do prije mjesec dana bila puna usta hvale za rad Nevena Lelasa. Nadalje, apsurdno je, da nakon devet mjeseci rada, Lelas će sada primiti još sedam i pol plaća, kao svojevrsnu otpremninu. To je štedljivi gradonačelnik Ivan Kovačić.

Nadalje, apsurdno je da na mjesto direktora Vodovoda, Kovačić sada imenuje svoga zamjenika Ivu Tomasovića, i tako mu osigurava dobru plaću za sljedećih barem šest mjeseci. Budući da Ivan Kovačić odlazi za koji dan s mjesta gradonačelnika, ne bi nas začudilo da ga Tomasović zaposli kao svog zamjenika, jer su ionako za vrijeme obnašanja dužnosti gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika koristili istodobno isti ured, što je vjerovatno jedinstven slučaj u svijetu.

Jesu li ovi duoviri budućnost grada Omiša? Smatramo da nisu. Uspoređuju se s Hrvatskom Demokratskom Zajednicom, što je uvreda našoj stranci.

Prof. Ivan Škaričić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 12:08