StoryEditorOCM

Radnici Salonita transparentima pozdravili Jadranku Kosor u Solinu

Piše PSD.
28. studenog 2011. - 20:17
/ Da se Solin i ja volimo javno pokazalo se to i večeras na ovome skupu, jer sam sa čelnicima ovoga grada, nekoć, kao ministrica, a danas kao predsjednica Vlade, uvijek imala iznimnu suradnju te smo napravili puno dobrog posla – naglasila je predsjednica HDZ-a i predsjednica Vlade Jadranka Kosor nakon što su je uz pjesmu "Živjela Hrvatska" i pljeskanjem dočekali građani na predizbornom skupu HDZ-a i HGS-a u Solinu na platou iza Doma Zvonimir.


Odmah je potom uputila i pozdrav radnicima Salonita koji su razvili dva velika transparenta. Na jednome je pisalo "Jadranki i Vladi veliko hvala", a na drugome "Hrelja licemjeru, sram te bilo", a na oba je ispod stajalo "radnici Salonita."

Kosor je u tom pravcu obećala da će i dalje zajedno sa svojim partnerima, pozdravivši pritom u publici i Jozu Marića, sindikalnog povjerenika HUS-a za Dalmaciju, raditi na rješavanju mnogih poteškoća, kako će i dalje pokazivati kako je Hrvatska država socijalne pravde.

Imajući u vidu da je Solin grad mladih obitelji pozvala je majke, žene i djevojke da daju glas ovoj koaliciji i da se sjete razdoblja kada je SDP nasrnuo na porodiljne naknade i doplatak za djecu.

Da je Solin grad mladih obitelji ponosno je naglasio i solinski gradonačelnik Blaženko Boban istaknuvši kako je djevojka koja je Jadranki Kosor uručila cvijeće u znak dobrodošlice, upravo iz obitelji s desetero djece.

- Solin je simbol opstojnosti hrvatske države i njezine budućnosti i znam da ćemo 5. prosinca ovdje slaviti pobjedu – kazao je Boban nakon što su predstavljeni i svi kandidati ove koalicije u 10. izbornoj jedinici prije odlaska na središnji skup u Splitu.

A upravo skandiranjem riječi pobjeda je i završio ovaj solinski predizbornom skup.

Mia Sesartić, foto: andrija lučić / cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 10:18