StoryEditorOCM

Policija: Pomozite da uhvatimo dvije ženske osobe koje su opljačkale baku u Omišu

Piše PSD.
4. srpnja 2014. - 16:53
Iz policije smo dobili priopćenje u kojem građane mole za pomoć oko pronalaska dviju ženskih osoba zbog krađe.

- Jučer oko 16.00 sati u Omišu, dvije nepoznate ženske osobe ponudile su usluge masaže 73-godišnjakinji, u prostorijama njenog stana, kojom prilikom su iskoristile njenu nepažnju i otuđile novac.

Radi se o dvije ženske osobe, od koji je jedna starosti oko 30 godina, jače tjelesne građe, visine oko 170 cm, ravne kose, dužine do ramena, odjevena u crnu haljinu kratkih rukava i japanke. Druga ženska osoba je starosti između 40-45 godina, jače tjelesne građe, visine oko 185 cm, duže ravne crne kose vezane u rep, odjevena u sive hlače, sivu majicu kratkih rukava i japanke. Obje osobe govore hrvatskim jezikom.

Molimo građane, ukoliko imaju korisnih informacija o navedenim osobama, da o istom obavijeste policiju pozivom na broj 192.

Ovom prilikom upozoravamo građane, posebno stariju populaciju, te pozivamo na oprez kada im nepoznate osobe nude razne usluge i pogodnosti, te na taj način pokušavaju ući u njihove domove. Osobe starije životne dobi uglavnom, u najboljoj vjeri, pristaju na suradnju i razgovor, te dozvoljavaju nepoznatim osobama ulazak u dom, međutim ubrzo shvate da su prevareni ili da im nedostaje novac i druge stvari, stoji u priopćenju.

PSD
FOTO: CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 17:36