StoryEditor
Otocigastro manifestacija

Zbog zabrinjavajuće epidemiološke situacije odgođen brački ‘Biser mora‘: Svima nam je žao, nadamo se novom terminu krajem svibnja ili početkom lipnja

Piše PSD.
8. travnja 2021. - 10:30
Jakov Prkić/Cropix

Zbog zabrinjavajuće epidemiološke situacije Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija odgodili su 16. izdanje Bisera mora,  velikog međunarodnog natjecanja i gastronomskog festivala koji se trebao se održati od 13. do 17. travnja na Braču i označiti početak turističke sezone na otoku.

- Sa žaljenjem obavještavamo da moramo odgoditi planirano održavanja Bisera mora i hitno otkazati program. Zajednički nam je zadatak da uvažimo trenutnu izvanrednu situaciju i tako spriječimo moguće rizike i izlaganje za sve kolege kuhare, mentore, partnere i turističko ugostiteljske djelatnike u ovom vrlo zahtjevnom dijelu godine.

Svima nama u organizaciji ovo je iznimno teška situacija i znamo da će poremetiti mnoge planove, a najviše nam je žao da se nećemo sljedeći tjedan vidjeti. Ostaje nam mogućnost da planiramo održavanje krajem svibnja ili početkom lipnja, no za točan novi termin ćemo morati još pričekati. Nadamo se da ćete tada biti u mogućnosti svojim prisustvom uveličati toliko nam svima važan Biser mora. Zahvaljujemo vam se na vašem razumijevanju - poručila je Alma Harašić Bremec, voditeljica ŠKMER akademije i EU projekata.

- O novom terminu održavanju manifestacije pravovremeno ćemo izvijestiti - poručuju organizatori.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. travanj 2021 10:30