StoryEditor
Otocikakav peh

Poznati hrvatski arhitekt doživio nesvakidašnju nezgodu na Korčuli: automobil mu skliznuo u more dok je on kupovao kartu za trajekt

Piše PSD
27. travnja 2022. - 14:01

Nesvakidašnju nezgodu doživio je naš poznati arhitekt Otto Barić. On je na svom Facebook profilu objavio fotografiju automobila u moru. I to ne bilo čijeg nego njegovog. Naime, dok je on kupovao kartu za trajekt koji ga je je trebao odvesti s Korčule, njegov je automobil odklizao u more.

- Dogodilo se nešto nesvakidašnje. Išao sam autom na trajekt, došao malo ranije te prvi stao u red. Auto mi je stajao na ravnom. Godinama već kada stanem autom, ugasim motor i zaključam, a uvjeren sam da sam to i sada napravio.

Otišao sam nekoliko metara dalje od automobila jer sam trebao kupiti kartu za trajekt. Za to vrijeme je auto završio u moru, sve se dogodilo unutar pet minuta, ispričao je portalu Index.hr Barić.

Bsrić je Indexu potvrdio i da je vidio trenutak u kojem mu auto klizi u more, a s obzirom na to da mu je automobil bio zatvoren tonuo je vrlo polako, a sama akcija spašavanja bila je vrlo brzo jer mu je jedan mještanin s gliserom vrlo brzo pritekao u pomoć.

Automobil mu je na sušenju, ali nije optimističan za njegovo buduće stanje.

- Sve u svemu, jedan vrlo zabavan događaj. Ljudi s trajekta su fotografirali auto u moru pa sam ja odlučio prvi objaviti što se dogodilo, zaključio je Barić za Index.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. srpanj 2022 21:15