StoryEditorOCM
OtociPOZVALI JE BRAČANI

Bol u Bolu: vrhunska sportašica, svjetska prvakinja i imenjakinja bračkog mista odmarat će se na Zlatnom ratu

Piše Ivica Radić
21. ožujka 2024. - 16:51
Femke Bol osvojila je zlatnu medalju u utrci na 400 metara s preponama na Svjetskom dvoranskom prvenstvu u ŠvedskojAFP

Turistički Bol je svoje ljepote, predvođene plažom Zlatni rat, kao i cjelokupne sadržaje i visokokvalitetnu ponudu uvijek znao marketinški na pravi način obraditi i plasirati u svijet. To svjedoči i najnoviji primjer.

Na nedavnom Svjetskom dvoranskom prvenstvu u atletici, održanom u Švedskoj, u utrci na 400 metara s preponama pobjeda je s novim svjetskim rekordom pripala 24-godišnjoj nizozemskoj atletičarki Femke Bol koja je svjetska i europska prvakinja na 400 metara s preponama na otvorenom, svjetska prvakinja u štafeti četiri puta 400 metara i brončana s posljednjih Olimpijskih igara u Tokiju.

image

Nizozemka na Instagramu ima više od 360 tisuća pratitelja, jasno je koliku će to promidžbenu vrijednost imati za Bol i Zlatni rat

Tom Dubravec/Cropix

Kad su u Turističkoj zajednici Bol (TZ) saznali za taj podatak, odmah su nazvali ured Hrvatske turističke zajednice (HTZ) u Amsterdamu i zamolili ih da joj prenesu poziv za besplatnim odmorom u Bolu kada to sportašica bude željela i mogla.

I nije trebalo dugo čekati. Ovih dana je na adresu TZ-a stigao odgovor atletičarke Bol u kojemu prihvaća poziv. Ona će u Bolu boraviti na sedmodnevnom odmoru zajedno sa svojim partnerom, a odabrat će vrijeme između 15. i 30. rujna ove godine. A njezin partner je također vrhunski sportaš, belgijski skakač s motkom Ben Broeders.

image

Ben Broeders dolazi na Brač sa svojom Femke Bol

AFP

HTZ iz Amsterdama snosit će troškove zrakoplovnih karata, dok će troškove boravka za atletičarku i njezina partnera snositi TZ Bol, a bit će smještena u najreprezentativnijem hotelu "Elaphusa".

S Brača su najavili kako će za nju pripremiti bogat i sadržajan sportski, kulturni, izletnički i gastronomski program.

Spomenimo i to da Femke Bol ima više od 360 tisuća pratitelja na Instagramu pa će njezin boravak imati veliku promidžbenu vrijednost za Bol kao turističko ljetovalište.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 12:14