StoryEditorOCM

Omiš: počele prijave za Kaštelanovo proljeće

Piše PSD.
9. veljače 2014. - 10:21
Omiška Srednja škola “Jure Kaštelan” objavila je poziv za sudjelovanje na prvom literarnom i likovnom natječaju u sklopu kulturne priredbe “Kaštelanovo proljeće”, koja će se održati 24. travnja ove godine.

Natječaji se organiziraju u sklopu obilježavanja pedeset godina srednjoškolskog obrazovanja u Omišu, a u njima mogu sudjelovati učenici srednjih škola čije radove škole dostave do 31. ožujka 2014. godine. Adresa je SŠ “Jure Kaštelan” Trg kralja Tomislava 2.

Literarni radovi učenika dostavljaju se u četiri tiskana primjerka ovjerena pečatom škole, a zadana tema je “Kaštelan u snu od kamena”. Uz standardni hrvatski jezik, učenici mogu koristiti sve dijalekte i izričaje, a pristigli radovi bit će objavljeni na internetskim stranicama omiške srednje škole. Povjerenstvo za odabir radova nagradit će, pak, tri najbolja rada.

Likovni se rad dostavlja na posebnom listu papira, također ovjerenom pečatom škole, a tema je ista. Izvedba može biti u svim formama i tehnikama likovnoga stvaralaštva, uključujući instalacije, te fotografske i video uratke.

Radovi će biti izloženi u Muzeju grada Omiša, a Povjerenstvo će i u ovom slučaju odabrati tri najuspješnija rada.

V.V.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 12:07