StoryEditorOCM
Obalapotvrđeno ‘slobodnoj‘

Od velike akvizicije neće biti ništa: poznata grupacija odustala od kupnje, dalmatinska tvrtka više nije na prodaju! Vlasnici imaju ambiciozne planove

9. kolovoza 2022. - 16:24
Umjesto traženja kupca, vlasnici meksičke cementaške kompanije u svoje nove projekte u Hrvatskoj ulaže 30 milijuna kunaBožidar Vukičević/Cropix

Tvrtka “Cemex Hrvatska” više nije na prodaju, a umjesto traženja kupca, meksički cementaš u svoje nove projekte u Hrvatskoj ulaže 30 milijuna kuna.

Izravnu potvrdu informacije o odustajanju od prodaje dobili smo iz slavonske “NEXE Grupe” čiji su predstavnici početkom 2020. posjetili Kaštel Sućurac radi “dubinskog snimanja poslovanja” koje prethodi postupku kupoprodaje.

- “NEXE” je bio u procesu potencijalne akvizicije “Cemexa Hrvatska”, no do konkretizacije nije došlo jer vlasnik “Cemexa Hrvatska” u tom trenutku nije razmišljao o prodaji tvrtke. “NEXE Grupa” se u međuvremenu usmjerila na neke druge projekte, tako da ova potencijalna akvizicija nije u našem fokusu – navodi se u odgovoru cementaša iz Našica na naša pitanja.

Kompanija s istoka Hrv...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 03:25