StoryEditor
Obalamato franković

Od Antuna Masle dirljivom se porukom oprostio i dubrovački gradonačelnik: ‘Teško je u ovom trenutku shvatiti da te više nećemo sresti‘

Piše psd
7. kolovoza 2022. - 10:57

Od Antuna Masle oprostio se i gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković.

- Vjerujem da će se danas puno puta ponoviti vrstan novinar, neprikosnoven, častan i pošten bard hrvatskog novinarstva. Sve si ti to bio. Međutim, dragi moj Nino bio si ti i puno više od toga.

Ono što sam ja volio kod tebe jest to što si uvijek imao svoj jasan stav pa i kada su nam se stavovi ponekad i razmimoilazili poštovao si činjenicu kako je drugačiji stav moguć, ali do svog si držao.

Teško je napisati tekst s kojim bi se od Nina trebao oprostiti. Zašto? Vjerujem kako bi na njega on imao sto komentara i rekao: "evo vidiš, ovo je moglo i ovako". To je bio Nino, ta dobronamjernost i želja da svakom svojom sugestijom pomogne i pokaže.

Nećemo te više prijatelju sresti na tvom motoru, neće te više biti u našeg prijatelja Lućija i teško je u ovom trenutku shvatiti kako to postaje istina.

Adio ti, dragi moj Nino.

Mirno počivaj i vozi svoj motor nebeskim prostranstvima, baci nekad pogled i na nas da vidiš je li sve uredu - napisao je Mato Franković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2022 07:37