StoryEditorOCM
Obalabesplatan ulaz

More&Beer Craft festival ponovno u Dugom Ratu! Kušajte vrhunska craft piva pet lokalnih pivovara

Piše DALMACIJA SD
3. kolovoza 2023. - 11:17

Početak kolovoza u Dugi Rat ponovno donosi pravu poslasticu! Ovo malo dalmatinsko mjesto i ove je godine, točnije 4. i 5. kolovoza, domaćin More&Beer Craft festivala na kojem će se točiti vrhunska craft piva. Posjetitelji će imati priliku u parku Lučica kušati piva pet lokalnih craft pivovara, i to abecednim redom: Barilo iz Dugog Rata, Familia iz Kaštela, Mandrill iz Splita, Pivovara pivnica Prostor i Tap B iz Splita.

image
/Shutterstock

U organizaciji ovog festivala sudjeluju Udruga Dalmatinskih Pivara, Pivovara Barilo, Splitsko-dalmatinska županija, Turistička zajednica i Općina Dugog Rata. Osnivač splitske pivovare TapB, Hrvoje Paštar, rekao je da će se tijekom festivala točiti više od 12 vrsta različitih stilova piva.

image

Domagoj JakopoviĆ RibaFish

Nikša Stipaničev/Cropix

Voditelj programa druge večeri je Domagoj Jakopović Ribafish. Posjetitelje očekuju pivske nagradne igre, a u zabavnom dijelu programa u petak vrhunska glazba i ples uz Vox Box i DJ Vjeko Linksonix, koji će okupljenu ekipu rasplesati tijekom obje večeri. Drugu večer publiku zabaviti i ‘Mjesni odbor’ – šoltanski reggae sastav.

Kao i prošle godine, za spizu je zadužen Barbarossa Barbecue, a ponuda je proširena i na pizza corner u kojem će se nalaziti Pizzeria Antula, Mirakul pizza, Local bar&kitchen te više vrste palačinki. Važno je napomenuti da je ulaza besplatan i da je sve spremno za uživanje u dvije večeri pravog hedonizma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 10:52