StoryEditorOCM
DalmacijaMALI NOGOMET

‘JOSIP JOVIĆ’ U ARŽANU Bračani osvojili sve nagrade na turniru

Piše PSD.
9. kolovoza 2011. - 20:56
Bračka momčad “Konoba Tomić” pobjednik je 15. malonogometnog memorijala “Josip Jović” koji se održao u Jovićevu rodnom mjestu Aržanu. “Konoba Tomić” je u finalu, pred 1000 gledatelja, s 4:0 svladala “NK Commerce” iz Aržana, za koju igraju poznati malonogometni meštri “Seljaka” iz Livna.

Pogotke su postigli Juras, Andrijašević i Martinac dva puta. Finalni susret su sudili Mladen Žižić Gušo iz Otoka i Mario Pavela iz Trilja. Prijelazni pehar vlasniku “Konobe Tomić” Jakši Mikeli Tomić uručio je Josip Mihaljević, izaslanik ministra unutarnjih poslova Tomislava Karamarka, dok je dožupan Luka Brčić uručio pehar za prvo mjesto.

Treće mjesto je pripalo prošlogodišnjem prvaku ekipi “Skela Podjaram”, koja je s 3:0 svladala “Finu” iz Splita. Sve pojedinačne nagrade su otišle igračima pobjedničke ekipe.

Najboljim igračem turnira je proglašen Pjer Andrijašević, vratarom Elvis Perković, dok je prvi topnik turnira sa sedam golova Duško Martinac.

U finalnoj utakmici Kupa sela, Cista Provo je nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca svladala Cistu Veliku s 3:1, u regularnom dijelu je bilo 2:2. Delegat svih utakmica, a ujedno i voditelj programa, bio je Darko Knezović, predsjednik Udruge “Josip Jović”.

Završnici turnira nazočili su brojni gosti iz političkog i društvenog života Hrvatske, a među njima posebnu pozornost privlačio je naš poznati glumac Filip Radoš, inače rodom iz Aržana.

Nakon zatvaranja turnira održan je zabavni program u kojem je nastupila glazbenica Maja.

KONOBA TOMIĆ BRAČ: Elvis Perković, Duško Martinac, Hrvoje Juras, Joško Goreta, Renato Buzov, Pjer Andrijašević, Boženko Špar, Julio Bradvica, Dragan Stanković, Vojko Pervan i Mijo Caktaš.

Voditelj: Ante Juras Petar Norac Kevo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 06:47