StoryEditorOCM
SvijetHOROR U ENGLESKOJ

Objavljena zastrašujuća snimka: ‘Kako je majka uspjela zgrabiti dijete u toj sekundi?! Čudo!‘

Piše Vijesti SD
20. prosinca 2023. - 12:22

Objavljena je snimka trenutka u kojem je jedna majka jedva uspjela spasiti svoju dvogodišnju kćer od naleta automobila, piše Jutarnji list. 

Ovaj se šokantan incident dogodio u engleskom Solihullu, a snimile su ga nadzorne kamere. Radnici iz trgovine priskočili su u pomoć majci i djevojčici koje su za dlaku izbjegle smrt. Na snimci se vidi kako su za dlaku izbjegle udar automobila koji se zabio u rasvjetni stup i zatim prevrnuo na kolnik.

Snimka prikazuje kako se majka udaljava s mjesta nesreće s kćeri u naručju. Sve se dogodilo u subotu poslijepodne, u blizini pješačkog prijelaza, piše Mirror.

Djelatnici obližnjih trgovina su pomagali majci i kćeri, a ispričali su da su kolica zapela ispod auta, a djevojčica je nekim čudom spašena. Rekli su i da je vozačica automobila od siline udara izletjela iz auta, no njezine ozljede nisu opasne po život.

- Jedna od naših zaposlenica je pomagala vozačici, lice joj je krvarilo. Bila je zbunjena. Kolica su završila ispod vozila. Nikada nismo vidjeli ovakvo što, ispričala je jedna zaposlenica lokalne trgovine.

- Ne znam kako nitko nije poginuo ili teže ozlijeđen. Djevojčica je ozlijedila nogu, a mama je bila traumatizirana. Sigurno ju je vodio majčinski instinkt. Kolica su završila ispod automobila, a dijete se spasilo. Kako je majka uspjela u toj sekundi uzeti dijete i spasiti ga?! To je pravo čudo. Bile su samo djelić sekunde od smrti. Vozačica je imala veliku sreću, ispričao je za Mirror drugi zaposlenik obližnje trgovine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 09:10