StoryEditor
Svijetostavila dojam

Kolinda Grabar-Kitarović nadahnula Ruse: u Sankt Petersburgu prodaje se babuška s njenim likom, u nogometnom dresu! Cijena nipošto nije sitnica....

Piše PSD
16. rujna 2019. - 19:58
hrvatska_francuska102-150718

Kolinda Grabar-Kitarović (još?) nema 'svoju' Barbie lutkicu, no zato je dobila - babušku. U Rusiji se, naime, prodaje babuška s likom hrvatske predsjednice. Lutka je u dresu hrvatske nogometne reprezentacije, a u rukama drži nogometnu loptu.

Mnogi Rusi vjerojatno pojma nemaju da je jedan od njhovoh simbola utjelovio hrvatsku političarku, no neobičan suvenir zapeo je za oko ekipi iz Hrvatske. Djelatnici glazbene knjižare Rockmark u Sankt Petersburgu ugledali su babušku Kolindu te ju snimili i objavili na službenom instagramu.

Ako ste poželjeli da plavokosa predsjednička babuška krasi i vaš dom, pripremite 250 eura. Tolika joj je cijena, pa tko voli nek izvoli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dobro jutro Hrvatska iz Rusije, s ljubavlju! #jakoveizdrži

A post shared by Rockmark (@rockmarkzg) on

nače, nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, Kolinda Grabar-Kitarović je postala prava zvijezda u toj zemlji. Njena popularnost u toj zemlji je tolika da je čak i rusko izdanje popularnog magazina Hello! objavilo priču o Kolindi uz fotografiju njenog slavlja u hrvatskom dresu u VIP loži. "Ah, kakva ženska!" stajalo je u naslovu teksta, a u tekstu su joj tepali da je "jedna od onih koji će promijeniti svijet".

Izdvojeno

07. kolovoz 2020 17:11