StoryEditorOCM
Regijapojačanje u prosincu

Planirate li uskoro posjetiti Beograd? Ove vijesti mogle bi vas obradovati, evo kojim sve danima možete letjeti u srpsku prijestolnicu

Piše PSD
22. studenog 2021. - 17:54

Air Serbia, nacionalni avioprijevoznik Srbije, u prosincu će povećati broj tjednih letova između Beograda i Zagreba, piše Croatia Aviation. 

Air Serbia obnovila je promet između Zagreba i Beograda odmah nakon lockdowna i to stalno mijenjajući broj letova u skladu s potražnjom. Sve do 05. prosinca najavljeno je 6 letova tjedno, svakog dana osim utorkom, a od 07. prosinca Air Serbia uvodi i let utorkom, pa će od spomenutog datuma letovi između dva grada biti svakodnevni.

Ono što je svakako zanimljivo jest podatak da će od 10. prosinca na liniji između Zagreba i Beograda biti dostupna dva leta dnevno ponedjeljkom, četvrtkom i petkom, čime će broj tjednih frekvencija porasti na čak deset!

Naime, na određene dane Air Serbia će slijetati kasno u noći u Zagreb, dok će povratni let prema Beogradu biti prije zore, već oko 4 sata ujutro! S obzirom na to da će razlika između dolaznog i odlaznog leta biti kratka, za očekivati je da će posada povratni let čekati na zrakoplovu zaključuje spomenuti portal. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 02:22