StoryEditor
RegijaAleksa Stanković

Nije samo Matej Periš nestao, još jednom mladiću se gubi svaki trag u Srbiji, traže ga već tri tjedna: ‘Mislim da ga netko drži protiv njegove volje‘

Piše PSD
25. siječnja 2022. - 18:02

Aleksa Stanković (21) iz Kruševca nestao je 30. prosinca prošle godine i od tada mu se gubi svaki trag. Njegova majka Olja u razgovoru za Nova.rs ističe da nema novih informacija o sinu te da sumnja da Aleksu neko drži protiv njegove volje.

Obitelj više od tri tjedna nema nikakve informacije o Aleksi. Zadnji put je viđen 30. prosinca i tada mu se gubi svaki trag. Njegova majka Olja ističe da je jučer bila u policiji.

- Nema novih informacija, iz policije su mi rekli da je na Aleksinom slučaju angažiran veliki broj službenika. Rekli su mi da rade, provjeravaju, ali i da će mi se javiti kad budu imali informaciju. Zovu nas ljudi tvrdeći da su ga vidjeli u autobusu, tramvaju, na Zemunskom keju, međutim ništa od toga nije potvrđeno. “Svi se fokusiraju isključivo na lice, pa ne mogu objasniti što je obukao i slično, kaže mladićeva majka.

Nakon tri tjedna potrage, Olja sumnja da je njezin sin zapravo zadržan protiv svoje volje.

- Motiv mu je bio posao, htio je raditi u inozemstvu. Mislim da mu je netko rekao nešto, ponudio, da je Aleksa vjerovao da ćeotići u inozemstvo, međutim, to se nije dogodilo. Mislim da ga netko drži protiv njegove volje i bez pristupa telefonu, nastavlja njegova majka. 

No, na pitanje je li možda u kompjuteru svoga sina pronašla neku informaciju koja bi upućivala na tako nešto, odgovorila je niječno.

- Ništa nije pronađeno, jer je Aleksa sve izbrisao s računala. Kamo sreće da se može vratiti, zaključuje majka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. kolovoz 2022 03:09