StoryEditorOCM
RegijaSRAMOTAN INCIDENT

Kandidat za gradonačelnika divljački vrijeđao čovjeka i unosio mu se u lice: ‘Besramniče, dripčino, magarče!‘

Piše JL
3. prosinca 2023. - 21:16

Bivši gradonačelnik koji ovih dana ponavlja svoju kandidaturu za gradonačelnika Beograda iz dojučerašnje Vučićeve stranke, SNS-a, Aleksandar Šapić, čijim gafovima se mjesecima svi smiju, našao se u novom skandalu - piše Jutarnji list.

Naime, kamere su ga snimile kako divljački vrijeđa člana udruge "Za naš kej" Dušana Čavića, nazivajući ga "dripčinom" i "magarcem".

Novinar, redatelj i jedan od autora TV emisije ‘Marka Žvaka‘ Dušan Čavić upitao je Šapića na Savskom keju „gdje ste pred Ribnikarom da se poklonite duhovima mrtve djece“, na što je SNS-ov kandidat za gradonačelnika burno reagirao.

 

„Besramniče jedan, slušaj me sad ti besramniče jedan. Ušao sam u svaku kuću ubijenog i ranjenog djeteta. Slušaj me dripčino jedna. Ušao sam u svaku školu samo se nisam slikao, dripčino“, odgovorio je Šapić mašući rukom i unoseći se Čaviću u lice, vidi se na snimci koju je objavilo neformalno udruženje „Za naš kej“.

Na pitanje prisutnih „kakav je ovo rječnik za gradonačelnika“, Šapić je rekao da je to „rječnik za Čavića“ i ponovio da je bio ispred škola, ali da se nije slikao.

„Nisam se slikao, magarče jedan neodgojeni. Nije moja dužnost tebi da se pokazujem“, ponovio je kandidat za gradonačelnika svoje uvrede.

Kada je Čavić pokušao prići Šapiću i postaviti mu još jedno pitanje, nepoznati muškarac pokušao ga je odgurnuti - piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. veljača 2024 08:37