StoryEditor
Politikaposlije duela

Plenković nakon debate: ‘Bila bi veća fora da je došao s papirima s vaše TV‘. Bernardić: ‘Mislim da su građani mogli vidjeti karakter, strast i želju‘

Piše Jutarnji.hr
29. lipnja 2020. - 23:39
HANZA MEDIA

Nakon što su se sučelili u dvosatnom duelu na RTL televiziji, predsjednik HDZ-a Andrej Plenković i čelnik Restart koalicije Davor Bernardić kratko su komentirali svoje večerašnje nastupe.

- Da je došao s papirima s vaše televizije, to bi bila veća fora. Nije normalno doći na vašu televiziju a donijeti papire od druge, poručio je Andrej Plenković, referirajući se, kako prenosi Jutarnji.hr, na to da je Bernardić na sučeljavanje došao s hrpom papira, te da je jedan uspio i izgubiti prilikom sučeljavanja.

Šef HDZ-a mu je u više navrata predbacivao što koristi isprintane vijesti s HRT-a, spočitavajući mu da na RTL-u promovira konkurentsku televiziju. U jednom se trenutku zapitao zašto se nije odazvao na propalu debatu na javnoj televiziji kad je toliko propagira na RTL-u.

- Mislim da su građani mogli vidjeti karakter, strast, želju, na kraju krajeva argumentaciju, kompetentnost u određenim temama koje su sasvim sigurno važne za Republiku Hrvatsku i to je nešto što je važno, kratki je komentar Davora Bernardića na sučeljavanje na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2021 22:57