StoryEditorOCM
Hrvatskaobjavio na facebooku

Šok u centru Zagreba: izvrijeđali i fizički napali zaposlenike Mate Rimca, evo što je policija otkrila o incidentu

Piše PSD
27. studenog 2021. - 18:10

Mate Rimac na svojem je Facebook profilu podijelio sramotan čin koji se dogodio u glavnom hrvatskom gradu . 

- Da li je moguće da se ovo dogodilo u Zagrebu?! Šokiran i tužan sam.

Čuo sam se sa dečkima - kažu da su vidjeli grupu mladih muškaraca koji su se počeli sa rasističkim ispadima prema našim stranim kolegama.

'Vratite se od kud ste došli, koji k* radite u Hrvatskoj…' uz ostale popratne psovke. Naši zaposlenici su pokušali izbjeći konflikt - prešli su cestu i ubrzali korak, ali su ih napadači dostigli i počeli sa fizičkim obračunom.

Jedna od stvari koje uvijek ističemo kandidatima koje privlačimo iz cijelog svijeta je da je Hrvatska sigurna zemlja u kojoj se na strance ne gleda kao građane drugog reda. Ovo je pojedinačni incident grupe neobrazovanih idiota koji, nadam se, neće imati utjecaj na percepciju stranaca koji su došli svoj život graditi u Hrvatskoj.

Nadam se da će policija odraditi svoj posao brzo i efikasno i da ćemo svi skupa shvatiti koliko stranci koji dođu živjeti kod nas doprinose razvoju društva i gospodarstva. Ako nismo u stanju privući strance, nećemo zadržati niti Hrvate, napisao je Rimac.

Iz PU zagrebačke su za Dnevnik.hr potvrdili da su imali dojavu u zoni Hrvatskog narodnog kazališta oko 00:30 sati - fizički sukob osoba. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. siječanj 2023 00:21