StoryEditorOCM
Hrvatskagost na N1

Mile Kekin: Sablažnjen sam i šokiran. Tragediju, ljudsku nesreću u Zambiji koriste za političke bodove

Piše Vijesti SD
23. svibnja 2023. - 22:40

Glazbenik Mile Kekin gostovao je večeras na N1 televiziji gdje je najavio svoj novi solo album, ali i komentirao aktualna društvena zbivanja.

“Ovaj novi album više komentira društvena zbivanje, nego što je to činio njegov prethodnik. No ima tu i romantike. Uvijek sam volio albume koji pokrivaju cijeli spektar osjećaja”, rekao je Mile Kekin o svome solo albumu.

Kaže da potpuno šokiran kako su neki političari iskoristili situaciju oko četiri hrvatska para koji su u Zambiji optuženi za pokušaj trgovine djecom. Jedan od tih parova čine i gitarist Hladnog Piva Zoran Subošić sa svojom partnericom.

“Sablažnjen sam i šokiran. Kad sam čuo da su završili u zatvoru, nisam mogao pretpostaviti da će netko staviti pod znak upitnika njihove namjere. To dokazuje da nisam sazdan od materijala da budem političar. Nisam mogao misliti da će netko tu tragediju, ljudsku nesreću, ići iskoristiti da dođe do političkih bodova. To mi ruši sliku svijeta", rekao je Kekin.

"Kada govorim o Zoranu i njegovoj supruzi Azri, znam da su išli putem kojim su drugi išli prije njih. Dobili su papire, koji su im nakon toga rekli da su krivotvoreni. Ne znam kako su oni mogli provjeriti ispravnost dokumenata iz Zambije i Konga. Zgrozilo me što je neka stranka išla to iskoristiti”, zaključio je.

Dotakao se i tragičnog slučaja u srpskoj osnovnoj školi.

“Kao i svi roditelji, bio sam van sebe. Znam samo jedno; da za to nisu krive samo video igrice i zapadne vrijednosti. Problem je puno kompleksniji”, kazao je Mile Kekin za N1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 17:55