StoryEditor
Crna kronikaRAMBO IZ SIVERIĆA

Spremao se za rat? U obiteljskoj kući kod 56-godišnjaka pronađena ogromna količina vatrenog oružja, streljiva i eksploziva

Piše PSD
17. listopada 2019. - 13:56

U Policijskoj postaji Drniš je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom osumnjičenim za nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, javljaju iz Policijske uprave šibensko- kninske.

- Postupajući po prikupljenim saznanjima, temeljem naloga Županijskog suda u Šibeniku, 15. listopada u Siveriću je pretražena obiteljska kuća osumnjičenog, gdje je pronađena i od osumnjičenog oduzeta veća količina vatrenog oružja i streljiva, razni dijelovi eksplozivnih sredstava bez eksploziva i upaljača, prazni okviri za to vatreno oružje- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica šibensko- kninske policije, a prenosi Šibenski.hr.

Prema njezinim riječima, tijekom kriminalističkog istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni dio pronađenog i oduzetog oružje neovlašteno posjedovao, te da je veći dio oružja staro kolekcionarsko oružje.

- Protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku- zaključila je policijska glasnogovornica.

Izdvojeno

10. srpanj 2020 02:43