StoryEditor
Crna kronikanije ju prebolio

Šakama i nožem nasrnuo na bivšu i njezinog novog dečka: mladi Makaranin prvo je prijetio na Facebooku, a zatim im je provalio u stan...; Sada se hladi iza rešetaka

Piše Katarina Marić Banje
16. prosinca 2019. - 14:19

Pritvorskom nadzorniku je u nedjelju predan 24-godišnjak koji nije mogao preboljeti bivšu ljubav pa je pribjegao nasilju. Bivšoj djevojci i novom mladiću je prvo prijetio preko Facebooka da bi ih u konačnici u subotu nešto poslije 23 sata u Makarskoj napao nožem u stanu prilikom čega je nju ozlijedio.

Nad 24-godišnjakom je provedeno kriminalističko istraživanje te se sumnjiči da je nasilno ušao u stan u kojem su se nalazili 26-godišnjak i 23-godišnjakinja, njegova bivša djevojka. Fizički ih je napao te je nju izmlatio šakama po glavi zadavši joj nagnječenje oka i usne dok je mladiću prijetio nožem kako joj ne bi mogao pomoći. Nakon naganjanja po stanu, odnio im je mobitele i ključeve vozila.

Ozlijede koje je zadobila 23-godišnjakinja su lakše tjelesne ozljede, a i sam napadač je zadobio takve prilikom nasrtanja.

Provedenim istraživanjem utvrđeno je i kako se 24-godišnjak sumnjiči i za upućivanje prijetnji mladom paru putem društvene mreže Facebook. Sve je počelo kada je djevojka nakon prekida veze s njim, našla drugog mladića.

Uz kaznenu prijavu za kaznena djela prijetnje, tjelesne ozljede i krađu 24-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.

#NAPAD# MAKARSKA# NAPADAč

Izdvojeno