StoryEditor
Crna kronika'što hoćeš stara kobilo?'

Pijani muškarac sa suprugom napao 77-godišnju susjedu: vrijeđali su je i tukli, nesretna žena zatražila je liječničku pomoć, a susjedi iz pakla dobili kaznu za remećenja javnog reda i mira!?

Piše PSD
20. travnja 2019. - 16:42

Supružnici u dobi od 47, odnosno 55 godina proglašeni su krivima na Prekršajnom sudu u Karlovcu jer su remetili javni red i mir 9. rujna prošle godine, piše KAportal.

Iza ovakvog opisa zapravo se krije verbalno i fizičko maltretiranje susjede, 77-godišnje starice u Malom Erjavcu.

Utvrđeno je da je muškarac, koji je tada imao 1,38 promila alkohola u krvi, napao susjedu govoreći joj pogrdne riječi. Rekao joj je “Što hoćeš stara kobilo?”, a potom mu se pridružila i supruga riječima: “Krvopijo stara!”

Žena je staricu s obje ruke udarila u prsa, uslijed čega je ona pala na tlo te udarila glavom u betonsku stepenicu obiteljske kuće. Muškarac ju je u više navrata svojom desnom nogom udario u glavu.

Svakom napadaču određena je novčana kazna u iznosi od 100 eura, tj. protuvrijednosti u kunama.

No, kako su bili uhićeni istoga popodneva po bolničkoj prijavi, jer je starica zatražila liječničku pomoć, te su prespavali u policiji, od kazne im se odbija svakome po 600 kuna, pa im ostaje za platiti svakome po 159 kuna i 47 lipa.

No, ako plate u roku, proći se sa po dvije trećine iznosa, odnosno s nešto više od sto kuna, piše KAportal.

#PRETUKLI SUSJEDU# REMEĆENJE JAVNOG REDA I MIRA

Izdvojeno

09. srpanj 2020 01:06