StoryEditor
Crna kronikaOBRAČUN U PROMETU

Detalji događaja u kojem je stradala profesorica pulske gimnazije: sukob je izbio na raskrižju, muškarac je izašao iz auta i odgurnuo ženu u zid...

Piše PSD
14. listopada 2021. - 15:31

Pulska policija objavila je izvještaj o nemilom događaju u kojem je profesorica Gimnazije Pula zadobila teške tjelesne ozljede, javlja Glas Istre

Ostalo je nejasno je li profesorica prelazila cestu na pješačkom prijelazu, ili van njega.

Iz policijskog se izvještaja da zaključiti kako je cestu prelazila na pješačkom, premda se to ne navodi izravno. Policija ističe da se događaj odvio na raskrižju Stankovićeve i Rimske centurijacije, gdje je, kao i na većini raskršća, obilježen pješački prijelaz. 

Policijsko priopćenje:

"Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 38-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela teška tjelesna ozljeda i prijetnja.

Policija sumnjiči 38-godišnjaka da je 11. listopada oko 7.35 sati, na raskrižju Ulice Rimske centurijacije i Stankovićeve ulice u Puli, nakon nesuglasica u prometu i nakon što je 34-godišnjakinja udarila nogom njegov automobil, izašao iz vozila i odgurnuo ženu u zid. Pritom joj je uputio i ozbiljne prijetnje koje su kod žene izazvale strah i uznemirenost. Ozlijeđenoj ženi pružena je liječnička pomoć te je utvrđeno kako je teže ozlijeđena.

Zbog sumnje da je počinio kaznena djela, protiv 38-godišnjaka se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku".

item - id = 1135009
related id = 0 -> 1146686
related id = 1 -> 1146673
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. studeni 2021 06:16