StoryEditor

Niskotarifni EasyJet dogodine slijeće u Čilipe

Piše PSD.
21. studenog 2008. - 13:48

EasyJet, jedan od najvećih niskotarifnih avioprijevoznika u Europi, na
svoju će široku mrežu odredišta dogodine upisati i ime Dubrovnik.

Pregovori koji su  obavljeni u dubrovačkoj zračnoj luci proteklih dana mogu se nazvati vrlo uspješnima,  jer je sigurno da će u Čilipe zrakoplovi EasyJeta slijetati minimalno šest ili sedam  puta tjedno u nadolazećoj sezoni.

- Sigurno je da će EasyJet uvrstiti našu zračnu luku kao novu destinaciju u svojoj  razgranatoj mreži letova i u tom dijelu vođenih razgovora s predstavnicima EasyJeta  iznimno smo zadovoljni. No, pred nama su dogovori o odredištima iz kojih će ovaj  značajni europski avioprijevoznik dolaziti, jer i mi želimo širiti mrežu destinacija  s kojima dosad nemamo izravne letove. Novim poslovnim potezima i suradnjama ne  želimo izgubiti dosadašnje značajne partnere i aviokompanije – istaknuo je direktor dubrovačke zračne luke Tonči Peović.

Razgovori koji su između EasyJeta i dubrovačke  zračne luke te turističkih zajednica Grada i Županije započeli u pozitivnom ozračju, obuhvatit će i sagledati sve mogućnosti i cjelogodišnjeg dolaska ovog  avioprijevoznika u Dubrovnik.

- Raduju nas najave novih letova osobito kada stižu od ovako jakog avioprijevoznika kao što je EasyJet koji je voljan letjeti i tijekom cijele godine jer to jamči produljenje dubrovačke sezone kojoj svi težimo – kazala je direktorica TZ Grada Dubrovnika Jelka Tepšić.

Lidija Crnčević / EPEHAŽelite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2022 05:56