Stil Moda

Prva dama grada

O izdanju Daniele Marasović Krstulović bruje Splićanke: ponovno je posegnula u inventar omiljenog brenda, evo koliko je 'iskeširala' za efektnu haljinu

Prva dama grada

Brojni su Splićani i u današnjoj gradskoj gunguli povodom Sudamje uhvatili trenutak da prokomentiraju izdanja koja su u povorci pokazale neke osobe iz javnog života. Najviše su pritom "na tapetu" bile predsjednica Kolinda Grabar Kitarović te Daniela Marasović Krstulović, supruga gradonačelnika Opare.

Malo su ćakulale, malo molile: predsjednica Kolinda i prva dama grada izazivaju pažnju na svakom koraku; 'Jesu joj ono tisne postole?', teško je biti pobožan kad vas 'skeniraju' cijeli dan

No čak je i predsjedničin "outfit" prošao, koliko toliko, ispod radara, a njen modni odabir u nepopularnoj smeđoj boji ostao manje upečatljiv pored kreacije za koju se odlučila splitska liječnica Marasović Krstulović. Prava proljetna haljina za svečano obilježavanje Dana grada u kratkom je roku zaintrigirala Splićanke.

Jer malo je reći da kreacija izgleda efektno. Višeslojna i gotovo 3D upečatljiva, haljina je prošarana cvjetićima, a Marasović ju je sparila s klasičnim štiklicama. Posegnula je, kao i mnogo puta prije, za brendom omiljenim mnogim Hrvaticama.

Riječ je, naime, o kreaciji marke Self-Portrait, za kojom ne posežu samo domaće poznate face - prije svega nekoliko mjeseci u jednoj je njihovoj kreaciji osvanula i Meghan Markle. 

Haljina prve dame Splita prodaje se pak po cijeni od 360 funti, odnosno oko 3200 kuna. 

Naslovnica Moda