Stil Moda

Dugo se čekalo

Brojni poznati na premijeri 'Osmog povjerenika': Ilinčić izveo supruga, glavna glumica razoružala izdanjem, a ni ostatak ekipe nije bio manje 'reprezentativan'

Dugo se čekalo

Koliko je javnosti zanimljiv novi Salajev film 'Osmi povjerenik', potvrđuje činjenica da je zagrebačka publika napunila pune tri dvorane Kaptol kina. 

Nakon premijere na Braču 5. siječnja, jučer je održana i u glavnome gradu, a pojavila se i velika količina naših poznatih lica.

Osim glavnih glumaca, Frane Maškovića, Ive Gregurevića i Nadije Cvitanović, film su došli pogledati i Mirna Medaković Stepinac, Jadranka Đokić, Ana Majhenić, Lucija Šerbedžija te  HTV-ov urednik i voditelj Dražen Ilinčić koji je na premijeru stigao sa suprugom Alenom Kovačem.

U modnom pogledu, kombinacijom nas je najviše 'razoružala' zvijezda filma, Nadia Cvitanović, iako ni ostatak ekipe nije bio ništa manje reprezentativan.

Glumica je odjenula asimetričnu bijelu košulju koju je sparila sa suknjom koja u potpunosti otkriva nogu, a bojama savršeno upotpunjuje styling. Ležerna frizura i šminka koja poručuje 'ovako sam se probudila' zapečatile su njeno izdanje kao najbolje te večeri.I Mirna Medaković bila je na tragu kolegice, pa je široku 'zgužvanu' suknju obukla na uvijek 'in' majicu na pruge, ali malo su nam zasmetale crne čarape koje je odabrala. Sve u svemu, uvijek nasmijana Mirna izgledala je sjajno, ali titulu 'najbolje kombinacije na premijeri' ipak bismo dodjelili Cvitanović.

Naslovnica Moda