Stil Moda

Kontra jugu

Ulična moda na suludim temperaturama: Zadranke se zavile u crno i ulicama prošetale omiljene komade

Kontra jugu

Zatoplilo je, osjetno, ali Zadranke se ne daju. Ni južina ih nije omela u naumu da na ulice iznesu svoje omiljene modne komade, koji su, naravno, zimski obilježeni. 

Topli kaputi, dugi i kratki, krzneni, vuneni ili pak kožni, nije važno. Kao na pisti, dame su prošetale svoje glavne garderobne adute, a nismo se mogli nadiviti svim dizajnima. Čitava lepeza raznoraznih kaputića osvanula je na ulicama dalmatinskoga grada, a djevojke su, zabundane i po proljetnim temperaturama, dokazale da se za ljepotu ponekad - trpi.

Pa neće valjda svoje omiljene kapute ostaviti u ormaru ili pak nositi u ruci? Siječanj je, dajte krzna, dajte vune! Malo ćemo se 'kuhati' u pretjeranoj količini materijala, ali važno je imati stila.

A Zadranke su dokazale da ga imaju. Iako igraju na sigurno, pa se drže svoje omiljene 'ne-boje', crne, stylinge su upotpunile svaka na svoj način. Za one kojima se crnina ne sviđa, izdvojili smo i nekoliko pripadnica ljepšega spola koje se nisu odrekle boja. Prolazi crno, prolazi šareno, važno je zadržati - stav.

Naslovnica Moda