Stil Moda

DAMA U CRVENOM

Veleposlanica BiH i danas zablistala stylingom: kao britanska lady dočekala je Papu, kao hollywoodska diva otvaranje novog ureda u Zagrebu

DAMA U CRVENOM

Renata Paškalj, veleposlanica Bosne i Hercegovine u Republici Hrvatskoj uistinu se može podičiti elegancijom, stavom i stasom, koji ni danas nije mogao proći nezapaženo na svečanosti u Zagrebu.

Atraktivna gospođa Paškalj i odabranim je "outfitom", crvenom haljinom i salonkama iste boje, dominirala na otvorenju veleposlanstva BiH u novoj zgradi.

Renata Paškalj je prije stupanja na aktualnu dužnost iza sebe imala dugogodišnju karijeru u državnim institucijama Bosne i Hercegovine, tijekom kojih je očito stekla vještinu odijevanja adekvatnu funkciji koju obnaša, za što i na svom profilu na Facebooku često dobiva komplimente.

Kad se prije dvije godine srela sa Svetim Ocem u Sarajevu odjenula se damski odmjereno, a kosu je prekrila šeširom, što su pratitelji na društvenim mrežama popratili komentarima: "Divni ste bili danas", "Prekrasna", "Lady...".
Uz fotografiju na kojoj u drugoj svečanoj prigodi blista u zlatnoj haljini, u kakvoj bi mogla i na oscarovski crveni tepih, poklonici gospođe Paškalj su, među ostalim, jednostavno podvukli: "Tko zna ...ZNA. Svaka čast, od glave do pete sve za 5!"

 

Naslovnica Moda