Stil Moda

Ljetni streetstyle

Elegantne i seksi na +40: ove dame pokazale su da imaju mašte i po najvećim vrućinama

Ljetni streetstyle

Zbog toplinskog udara mnoge od nas nemaju baš neku pretjeranu potrebu na sebe navlačiti mnogo više od kupaćega kostima, a univerzalna ljetna odjeća postala nam je pareo kojega 'furamo' i gdje treba i ne treba.

Posljednjih je tjedana tako na ulicama diljem Hrvatske sve manje sređenih dama, a one koje se odlučuju na taj pothvat čuvaju to za večernje prilike.

No, ove su Dubrovčanke pokazale kako se i na +40 može izgedati kao da su sišle s modne piste. Po najvećemu zvizdanu Stradun kao da se pretvorio u modnu pistu, pa su njime prošetale žene odjevene u kombinacije koje doista oduševljavaju.

Jake boje, otkačeni krojevi i unikatni detalji preplavili su tako Dubrovačke ulice, a prolaznici (odjeveni većinom samo u kupaće kostime) mogli su samo stati i gledati u čudu. Što je potaklo dame na iznenadno sređivanje i dalo im modnu inspiraciju, ne znamo, ali smo oduševljeni viđenim.

Posebno nas se dojmilo uparivanje volana i jarko žute boje, a ništa manje ne zaostaje ni crno-bijela asimetrična odjevna kombinacija. 

Naslovnica Moda