Stil Moda

CITY MIX&MATCH

Istaknite preplanuli ten uz bijelu boju

CITY MIX&MATCH

Bijela je iz sezone u sezonu neosporivo ultimativni ljetni hit! Savršena je za dnevne kombinacije, a elegantna u večernjim, može biti i slatka, a može biti i sexy, poslovna i ležerna... Proučite naše stilske savjete i zablistajte u bijelom u svim prilikama!

Bijeli lak za nokte već je nekoliko sezona omiljena boja poznatih trendesterica, a izgledat će odlično uz preplanuli ten. Iskušajte!

KUPAĆI KOSTIM, Yamamay, 274,50 kn; PARFEM Alaia, Müller, 464 kn; LAK ZA NOKTE Maybelline, Müller, 13,90 kn; SAT Bering, Krona, 1510 kn; TORBA, Tosca Blu, 899,40 kn; SANDALE Tory Burch, XYZ, 1609,30 kn

SMANJITE KONTRAST
Prilikom kombiniranja s bijelom, crnu zamijenite bojom pijeska.

Želite li impresionirati u all white outfitu, poigrajte se komadima različitih tekstura i pomaknutih krojeva! Novi minimalizam trend je koji je tu da ostane.

HLAČE, Imperial, 489,30 kn; MAJICA, Sportina, 319 kn; TRAKA ZA KOSU, Six, 55 kn; TOP, Tally Weijl, 79,90 kn; HLAČE, Varteks & više, 699 kn

Uz bijele kombinacije birajte decentan nakit, tanki lančić od zlata ili srebra biti će dovoljan. Make up također neka bude jednostavan, a malo highlightera uzduž jagodične kosti dat će vašem licu wow efekt.

MAJICA, Mango, 129,90 kn; KOMBINEZON, Gau Moreno, 700 kn; HALJINA, Cesarica, 1112 kn

Prilagodite svoju beauty rutinu visokim temperaturama i zablistajte!

Obnovite svoju garderobu uz super sezonska sniženja u City Centeru one

Modna limunada: Fashion osvježenje za vruće ljetne mjesece

Naslovnica Moda