Stil Ljepota

OKRUNJENA ZA KINU

A gdje su zakazale Splićanke? Graciozna Senjanka Tea Mlinarić nova je Miss Hrvatske, evo kako je izgledao zadarski spektakl ljepote

OKRUNJENA ZA KINU

U prekrasnom ambijentu Ilirija event kluba Arsenal u Zadru večeras je odabrana 25. po redu Miss Hrvatske, koja će nas 18. studenog ove godine predstavljati na svjetskom natjecanju ljepote u Kini.

Tu je laskavu titulu odnijela Senjanka Tea Mlinarić, koja se kroz čitavo natjecanje isticala visinom od 185 centimetara i gracioznim hodom. Tei je krunu predala dosadašnja Miss Hrvatske Angelica Zacchigna.

Prvom pratiljom proglašena je Nika Poljak iz Grada Zagreba, a drugom Valentina Jackiv iz Brodsko-posavske županije. Nakon županijskih izbora, dugotrajnih priprema u Vinkovcima i Biogradu na Moru 18 najljepših večeras je zasjalo u najjačem svjetlu.

Veliki finalni program sastojao se od šest izlaza kandidatkinja uz prikladne koreografije koje je osmislila Marina Mihelčić, predstavljanje narodnih nošnji njihovog kraja, kao i dvije plesne točke onih koje su dobile najviše bodova u kategoriji za talent.

Tako smo vidjeli ples sa gorućom palicom kandidatkinje Ivane Gregurević i ples sa trakom Antee Lee Lukete. Za zabavu publike pobrinuli su se i mlada violinistica Sarah Puškaš, glazbenica Emina Arapović te poznati glazbenik čija je karijera i započela na Miss Hrvatske, Sandi Cenov čija je pjesma "Ljubav za sve“ postala svojevrsna himna Direkcije Miss Hrvatske, a čitav program vodio je i moderirao Davor Galić.

No, kakav bi to izbor za miss bio bez humanitarne akcije? Zato su sve djevojke kroz godinu dana bile uključene u hvale vrijedan projekt Direkcije Miss Hrvatske u suradnji sa Kutjevo d.d. "Ljepota sa svrhom'', gdje su tijekom svog mandata pomagale u velikoj humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći najmlađima za Udrugu Debra - Djeca leptiri.

Tijekom finalne večeri u Arsenalu publika je također mogla sudjelovati u ovoj akciji kupnjom butelje vina Kutjevo.

Naslovnica Ljepota