Stil Ljepota

Tajna dobrog izgleda

'Sve ih je nadmašila': Bojani Gregorić godine ne mogu ništa, ali služi se i nekim trikovima za figuru bez mane

Tajna dobrog izgleda

Bojana Gregorić Vejzović jedna je od naših poznatih dama koje već godinama izgledaju potpuno isto. Čini se da vrijeme ne utječe na ovu prelijepu glumicu, pa ona i na pragu četrdeset i šeste izgleda kao klinka.

Zadnjom fotografijom koju je objavila na svome Instagramu oduševila je pratitelje, a neke ostavila i bez teksta. Bojana s obitelji ljetuje na Pelješcu, a na fotografiji u plićaku pozira u bikiniju koji joj stoji jednostavno predobro.

"Bože kad mislim koliko si predivna Bojana ti nadmašiš sve i ostanem bez pametnog teksta...samo gledati i uživati", počastila ju je komentarom jedna pratiteljica.

Bivša balerina otkrila je i tajnu svoga dobroga izgleda. Osim genetike i treninga od malih nogu, priznala je da vježba 'kao kampanjac', pa u teretanu kreće tek na proljeće. Tada odlazi tri puta tjedno na treninge, a suprug Enes, koji također trenira tri puta tjedno, joj je potpora.

 

A post shared by Bojana Gregoric Vejzovic (@bojana.gv) on

Osim ponekih treninga, Bojana ističe važnost zdrave prehrane, a to je nešto što joj je jako bitno. 'Trik' je u umjerenosti i redovitim obrocima, a važno je provoditi i vrijeme aktivno, najbolje u prirodi. Glumica jako dobro zna da je bitno uživati u životu, pa zato svoj 'sjaj' pripisuje i neopterećenom brćkanju u moru i provođenju vremena sa svojom obitelji.

Naslovnica Ljepota