Stil Kvadrat po mom

svatko voli zaviriti...

Ana Gruica i Ella Dvornik pokazale blagdanski ugođaj iz svojih domova, pogledajte kako su okitile stanove

svatko voli zaviriti...

Ovo su ti dani u godini kad sitno brojimo i "dumamo" kad ćemo iz podruma/šupe/garaže izvući blagdanske ukrase i krenuti s dekoracijama domova, da l' da to bude na prvu adventsku nedjelju, da li za Sv. Nikolu ili pak Sv. Lucu ili ćemo, po nekoj najdužoj tradiciji, pričekati Badnjak?

Vjerujemo da većina ipak previše uživa u bajkovitosti koju blagdansko ukrašavanje unosi u stan da bi čekalo kraj mjeseca, a među prvim poznatim licima koja su otkrila svoje dekorirane domove, ili makar neke od detalja iz njih, su Ana Gruica i Ella Dvornik.
 

 

❤️#nofilterneeded #flowers #fetisch #love #sundaymood #sunday

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on


Splitska glumica je, doduše, tek pokazala svoj novi, splitski adventski vijenac, a Ella je s malenom Balie Dee pozirala u pravoj čaroliji bjeline, izazvavši smjesta svoje brojne pratiteljice da krenu žudjeti za svim što je okružuje.

"Fotelja i ti čupavci na podu su mi fenomenalni. Taman mi trebaju takvi!", "Ja bi ovu koalicu šta imaš na nogama ", "Ja bi ovaj bor!" - samo su neki od brojnih zahtjeva oduševljenih pratiteljica, koje ipak ne "iskaju" zaludu, budući da im je popularna blogerica i još popularnija mlada mama najavila darivanje pod sponzorstvom poznatog distributera stvari za dom.

 

 

 

Naslovnica Kvadrat po mom