Stil Kvadrat po mom

KREATIVNOST NA 'NAJJAČE'

'Kad raširim ruke, dotičem oba zida!': ova djevojka je oduševljena životom u stanu od osam kvadrata, a vi mislite da vam je 'tisno'?! 

KREATIVNOST NA 'NAJJAČE'

"Kad sam razgledala stanove, ovaj me oduševio jer je na dvije etaže i prostor u kojem spavam je odvojen od onog u kojem kuham i idem na wc!" - objasnila je razloge svojeg golemog oduševljenja životnim prostorom Australka Emma koja je ispunila životnu želju da dođe živjeti i raditi u Tokio, ali se i srela s činjenicom da Japanci u centru svoje prijestolnice žive u - kutijama šibica!

"Stanovi u centru su uistinu mali, ali ovaj moj je posebno sićušan! Pa možete mu oba zida dotaknuti rukama!" - kroz smijeh pokazuje Emma voditelju showa, koji joj je, tražeći najmanje stanove na svijetu, došao u goste.

Kako se Emma organizirala u 8 kvadrata, koje mjesečno plaća 4 tisuće kuna (sad kukajte kako se mi "stiskamo" u stanu i kako su nam najamnine previsoke!), kako podgrijava hranu na hodniku, osiguravajući mikrovalnu i toster od potresa (!), kako pomicanjem umivaonika prekriva wc školjku i gdje spava, pogledajte u videu...
 

 

Naslovnica Kvadrat po mom