StoryEditorOCM
Više od sporta‘uvijek netko gleda‘

Predsjednik Jakobušić pričao o privatnom životu, poduzetničkom putu i o izazovima vođenja Hajduka

Piše I. M.
10. svibnja 2023. - 13:53

U sklopu suradnje sa splitskim Sveučilištem predsjednik Uprave HNK Hajduk Lukša Jakobušić u utorak 9. svibnja je na Ekonomskom fakultetu u Splitu studentima i profesorima održao predavanje pod nazivom “Leadership u sportskom klubu”. Čelni čovjek Bijelih rado se odazvao pozivu dekana g. Vinka Muštre kako bi studentima kolegija Menadžersko odlučivanje kroz praksu dao jednu drugačiju perspektivu vođenja i upravljanja, piše hajduk.hr.

image
HNK Hajduk

Studenti su, osim o Hajduku, imali priliku čuti o njegovom privatnom i poduzetničkom putu kao i njegovim vođenjima sportskih klubova. Govorio je o svim preprekama i pogreškama s kojima se suočavao u svom dosadašnjem životu te što je ključ toliko željenog uspjeha u sportskim kolektivima.

“U životu ćete dobiti onoliko prilika koliko ste spremni preuzeti odgovornosti. Netko vas uvijek negdje gleda, čak i kad mislite da nije.” - neke su od mnogobrojnih poruka Hajdukovog predsjednika tijekom gotovo 2 i pol sata izlaganja i odgovaranja na brojna pitanja pred oko 200 studenata uz dio profesora koji bili prisutni u Svečanom amfiteatru splitske visokoobrazovne institucije.

Samo predavanje potrajalo je oko sat i 15 minuta, na pregršt pitanja studenata je čelni čovjek Bijelih odgovarao više od sat vremena, a najsretniji od njih su zahvaljujući kreativnosti u svojim pitanjima i zaključcima dobili i poklone što je izazvalo i veliko zadovoljstvo. Na kraju je pala i zajednička fotografija uz obećanje da se tradicija dolaska nastavi i iduće godine.

image
HNK Hajduk
image
HNK Hajduk
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 08:32