StoryEditorOCM

Dina otplivala za Feniks: splitska plivačica-maratonka nastavila je svoju tradiciju na Sudamje

Piše Sport SD
7. svibnja 2023. - 16:12

Tradicija se nastavila i ove godine na Sv.Duju, najbolja hrvatska plivačica-maratonka Dina Levačić je pokazala svoje veliko srce jer treba znati pružiti podršku potrebitima, osobama koje su ponekad na margini društva.

Ove godine na Sudamje Dina je plivala za Udrugu Feniks iz Splita koja se bavi promicanje mentalnog zdravlja. I otplivala je Dina svoj đir. Od Vranjica, okok Marjana preko Kašjuna sve do splitske Rive. I nadamo se da su se ispunile i njene želje da je na svojoj rasi se družila ribici u moru, galebu u letu, gnjurcu na Kašunima, lajavom Ogiju negdje usput, ponekom plivaču …

Sve aktivnosti udruge Feniks su besplatne za korisnike i provode se većinom volonterskim radom te vlastitim sredstvima uz podršku nekolicine lokalnih organizacija civilnog društva koje besplatno ustupaju prostore i logistiku te velikim entuzijazmom i volonterskim angažmanom aktivista i stručnjaka.

Ukoliko želite pomoći u nastojanju da poboljšaju uvjete za liječenje i socijalnu integraciju korisnika, Vaša podrška će biti više nego dobrodošla, ispisala je dina pozivnicu svima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 06:23