StoryEditor
Vaterpolouz rub bazena

Prije tri dana stigao iz Splita: vaterpolist zagrebačke Mladosti Ante Visković pozitivan na koronavirus

Piše PSD.
4. rujna 2020. - 21:59
Tom Dubravec/Cropix

Vaterpolist zagrebačke Mladosti Ante Visković pozitivan je na Covid-19. Novo pojačanje aktualnih pobjednika Regionalne vaterpolo lige stigao je u utorak u Zagreb iz Splita.

- U dogovoru s trenerom došao sam u Zagreb u utorak navečer jer sam kroz ponedjeljak imao on-line ispit i obaveze za fakultet. Odradio sam trening u utorak i srijedu ujutro na vanjskom bazenu odvojeno od ostatka momčadi jer sam jedan dan bio u zakašnjenju s treninzima pa sam morao to nadoknađivati! – izjavio je Ante Visković i dodao: 

- U noći sa srijede na četvrtak osjetio sam određene simptome - grlobolju, povišenu tjelesnu temperaturu, opću slabost i umor. Odmah sam to javio treneru i ostalima iz kluba koji su me uputili na testiranje za Covid-19 koje sam obavio u petak ujutro i rezultat je pozitivan. Trenutno nemam povišenu tjelesnu temperaturu, osjećam mali umor, ali sam dobro.

- Naš igrač Ante Visković rezultiran je pozitivno na testiranju za Covid-19. Želio bih napomenuti da nam se priključio u utorak na večernjem treningu. Bio je u specijalnom režimu treniranja. Nakon dugog odsustva imao je separativan način rada, pojedinačno je radio sa strane, kako u utorak navečer tako i u srijedu prije podne. S nadom da će sve biti u redu te da će brzo ozdraviti i vratiti se u igru, želim mu sve najbolje - izjavio je trener 'žabaca' Zoran Bajić. 

Ante Visković kao i HAVK Mladost čekaju daljnje upute epidemiologa i o tome će pravovremeno obavijestiti javnost. Klub posljednjih mjeseci provodi sve upute epidemiološke službe i poziva javnost na pridržavanje istih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

26. veljača 2021 20:44