StoryEditorOCM
Tenisdobro ih poznaje

‘Otkaz je dobra odluka, Ivanišević voli fantazije, a to nije dobro. Znam tko je idealan za Đokovića‘

Piše Sport SD
28. ožujka 2024. - 08:49

Novak Đoković i Goran Ivanišević jučer su se službeno razišli, i dalje je ovo top tema u teniskom svijetu. Mediji plasiraju razne informacije zašto je došlo do prekida suradnje, a za B92 situaciju je prokomentirao bivši izbornik Davis kup reprezentacije Srbije  Radmilo Armenulić.

- Presudili su rezultati. Novak je ustanovio da mu Ivanišević više ne može pokloniti pažnje koliko mu treba. Očigledno je da treninzi više nisu bili aktivni, da je došlo do zasićenja. Mislim da je Novak donio dobru odluku. Vidjet ćemo hoće li to sve biti uspješno, ja mislim da hoće - rekao je Armenulić.

Napomenuo je Armenulić da dobro poznaje Ivaniševića i Đokovića.

- Goran je bio moj igrač. Odlično ga poznajem. Voli fantazije, a to nije dobro za trenera. Posebno trenera koji vodi brigu o najboljem na svijetu. Plus, nisam siguran da dobro zapaža detalje u teniskoj igri.

A evo koga Armenulić vidi kao najbolju trenersku opciju za Đokovića.

- Novaku je sada najvažnije vratiti samopouzdanje. A, svjedoci smo da to kod njega ide vrlo brzo. Ako mu novi trener bude Lendl, očekujem pozitivan rezultat. No, bit će teško. Ne treba zaboraviti da javnost sve osim Novakovog osvajanja trofeja ili turnira doživljava kao neuspjeh, a to je veliko opterećenje - zaključio je bivši srpski izbornik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 23:53