StoryEditorOCM
Tenisrazočarani organizator

Druga tenisačica svijeta, Rumunjka Simona Halep otkazala nastup u Palermu: Zahvaljujem svima naporima što su činili za mene

Piše Hina
26. srpnja 2020. - 18:08
Elina Svitolina from Ukraine returns the ball to Petra Kvitova from the Czech Republic during the women’s final of the ‘Bett1Aces’ tennis tournament at Hangar 6 of the former Tempelhof airport in Berlin on July 17, 2020. (Photo by Tobias SCHWARZ/AFP)Tobias Schwarz

Trenutačno druga tenisačica svijeta, Rumunjka Simona Halep otkazala je nastup na WTA turniru u Palermu kojim će se za osam dana nastaviti teniska sezona prekinuta još početkom ožujka zbog izbijanja pandemije koronavirusa.

- S obzirom na porast broja zaraženih virusom COVID-19 u Rumunjskoj i moja strahovanja vezana za međunarodni zračni promet u ovo doba, odlučila sam ne nastupiti u Palermu. Zahvaljujem direktoru turnira i talijanskom ministarstvu zdravstva za svim naporima koje su činili za mene i želim turniru uspješan tjedan - objavila je Halep.

Italija je u petak objavila kako uvodi obaveznu dvotjednu karantenu za sve osobe koje dolaze iz Rumunjske i Bugarske, ali direktor turnir Oliviero Palma izjavio je kako se to ne odnosi na profesionalne sportaše.

- S velikom gorčinom...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 07:34