StoryEditorOCM
Strani nogometveliki shopping

Zaboravite na Manchester City, Newcastle će potrošiti preko 450 milijuna eura ovog ljeta na pojačanja

Piše R. R.
27. svibnja 2023. - 14:30

Momčad Newcastlea iznenadila je nogometnu javnost i nakon dvadeset godina izborila je nastup u najvećem klupskom natjecanju, Ligi prvaka. Svi u klubu, a posebno trener Howe raduju se prijelaznom roku koji je pred nama i u kojem će potrošiti mnogo novca.

Poznato je da Newcastle ima ultra-bogate vlasnike i samo nebo je granica kada je riječ o tome kojeg nogometaša mogu dovesti. Kako prenose strani mediji Newcastle neće biti škrt, a ni sramežljiv u ovom prijelaznom roku jer žele napraviti velike stvari naredne sezone.

Kako prenosi španjolski AS menadžer Howe želi napraviti nove „Galaktikose“ kao što je to prije dvadesetak godina uradio Real Madrid. Na vrhu liste želja nalazi se kapetan Tottenhama, Harry Kane koji će gotovo sigurno napustiti klub na kraju sezone. Njemu je ostala još jedna godina ugovora sa Tottenhamom i čini se da je konačno došlo vrijeme za promjenu kluba. Iako imaju jako dobre napadače u Callumu Wilsonu i Alexanderu Isaku, Howe želi fenomenalnog Kanea dovesti u momčad.

Drugi na listi pojačanje je, ni manje ni više, Neymar. Iako se govorilo kako nemaju novca za to, jasno je da ga vlasnici kluba mogu dovesti. Još neka od imena koja bi trebala doći su James Maddison iz Leicestera koji će najvjerojatnije put Championshipa naredne sezone. Također na listi želja nalaze se i Ryan Gravenberch s kojim pregovara Liverpool, ali i Moussa Diaby kojeg Arteta želi dovesti u Arsenal. Tu su još i Joao Felix, Sergej Milinković-Savić, Chukwueze, Eberechi Eze, Mohammed Kudus i Dominik Szoboszlai. Dugačka je lista želja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 09:55