StoryEditor
Strani nogometvelika pobjeda

Tudor nije želio puno pričati o Juventusu: ‘Bolje pričajmo o mojoj Veroni. Sretan sam, proveo sam mnogo godina u Torinu, ali sada se borim ovdje‘

Piše Hina
30. listopada 2021. - 21:26

Hrvatski nogometni stručnjak Igor Tudor, aktualni trener Verone, a bivši igrač Juventusa, gdje je prošle sezone i radio kao pomoćnik Andree Pirla, nakon 2-1 pobjede njegova novog sastava protiv bivšeg kluba u 11. kolu talijanskog prvenstva, bio je upitan što misli o stanju u Juventusu koji je ove sezone ostvario tek četiri pobjede u Serie A.

"Što s 'mojim' Juventusom? Bolje pričajmo o 'mojoj' Veroni. Sretan sam, proveo sam mnogo godina u Torinu, ali sada se borim ovdje. Čestitam igračima koji su dali sve od sebe  i nismo mogli biti u boljoj situaciji od prednosti 2-0 na poluvremenu. U nastavku je Juve podigao tempo i stvorio nam probleme, ali jako smo se dobro branili", rekao je Tudor.

Pobjedu Veroni s dva je gola u 11. i 14. minuti osigurao ove sezone vrlo raspoloženi Giovanni Simeone, koji je sada na već osam postignutih prvenstvenih golova, a na konalnih 2-1 smanjio je McKennie u 80. minuti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. siječanj 2022 22:02