StoryEditorOCM
Strani nogometmožda je i istina

Nakon ove rečenice njegovog agenta Brazilca u Madridu sigurno neće gledati istim očima

Piše R. R.
7. srpnja 2023. - 08:20

Vinicius Junior je postao velika zvijezda u Real Madridu. Bez Brazilca se sastav „kraljevsko kluba“ više ne može ni zamisliti, a navijači jednog od najvećih kluba na svijetu ovog 22-godišnjaka obožavaju. Ipak, nakon riječi nogometnog menadžera i skauta Andrea Curyja mnogi navijači Reala neće na Viniciusa Juniora gledati istim očima. Cury tvrdi da je Vini plakao od radosti zbog pobjeda Barcelone u prošlosti.

- Vinicius je bio Culer (navijač Barcelone), ali baš pravi Culer - govori Cury i dodaje:

- Mogu vam otkriti da je plakao od sreće nakon što je Barcelona u Ligi prvaka sa 6:1 demolirala PSG.

Bit će svakako zanimljivo vidjeti reakciju brazilskog nogometaša nakon ove izjave. On je trenutno zaljubljen u Real Madrid i koristi svaku priliku to pokazati. Vini Junior je član „kraljevskog kluba“ postao 2018. godine. Stigao je iz Flamenga za 45 milijuna eura i ovaj transfer se ispostavio kao vrhunski potez Reala.

Ubrzo je mladi Brazilac postao važan član momčadi. Protekle sezone je postao i jedan od vođa, te se od njega očekuju velike stvari u budućnosti. Ukupno je u prethodnih pet godina Vinicius Junior nastupio u 225 utakmica za Real i ima učinak od 59 golova i 64 asistencije.

Treba svakako napomenuti da će u narednoj sezoni biti nova ‘sedmica‘ kluba. Svoj dosadašnji broj 20 zamijenio za slavni broj 7 koji je prethodno bio u vlasništvu Edena Hazarda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 03:19