StoryEditor
Strani nogometzaista ga ne voli

Müller je stvarno ogorčen na Kovača: Nijemac ponovno uputio otrovne strelice prema bivšem treneru duhovitom usporedbom

Piše SN
8. siječnja 2020. - 18:56

Hansi Flick dobio je povjerenje Bayerna do kraja sezone, imat će priliku zacementirati se na toj poziciji, no još uvijek spominje se i Niko Kovač, a čini se posebno je na "meti" jednog igrača, pišu Sportske novosti.

Thomas Müller otvoreno je zaprijetio odlaskom iz kluba, slao je Bildu informacije iz svlačionice, na sve je moguće način "rovario" protiv Kovača i na kraju je i uspio. U deset nastupa pod Flickom tri gola je zabio i čak sedam ih namjestio, a na Bayernovim zimskim pripremama u Dohi ovako je odgovorio na novinarsko pitanje koja je razlika između Kovača i Flicka:

"Ako vas žena pošalje u dućan s uputama što da kupite, onda znate točno što ćete tamo uzeti i donijeti kući. Ali kada vam ne da jasne upute, uhvatit ćete se kako buljite u police s velikim rizikom da kada se vratite doma, večera neće biti tako dobra kao što bi trebala biti."

Flick je bio asistent njemačkom izborniku Löwu, pa Kovaču u Bayernu i sad je konačno dočekao svoju priliku. Sjajno se snalazi, a čini se ima i podršku igrača. Imao ju je i Kovač u prvim tjednima, mjesecima, uostalom osigurao je dva trofeja, no kasnije su se, dolaskom loših rezultata, stvari preokrenule.

Ove izjave objavio je inače Daniel Rathjen, novinar Eurosporta, a koji je na pripremama s Bayernom u Kataru...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

30. studeni 2020 04:54