Sport Strani nogomet

što stariji, to bolji

Pogledajte emotivnu poruku kojom je Juventus čestitao rođendan Mariju Mandžukiću: 'On je prvak koji se uvijek stavlja na raspolaganje momčadi i koji čini sve kako bi ona pobijedila'

što stariji, to bolji

Danas svoj 33. rođendan slavi Mario Mandžukić, a jedna prekrasna čestika hrvatskom napadaču osvanula je na službenoj stranici Juventusa, pišu Sportske novosti.

Talijanski div se u uvodu poruke posvećene bivšem Vatrenom prvo prisjetio njegovih riječi koje je izrekao prije mjesec i pol dana kada je obnovio ugovor sa 'Starom damom'.

"U Juveu sam pronašao pobjednički mentalitet, koji je isti kao i moj. Upravo zbog toga sam ovdje danas sretan kao i prvoga dana kada sam došao prije nekoliko godina."

Uslijedile su potom riječi koje na najbolji način oslikavaju koliko našeg Mandžu cijene u velikanu talijanskog i svjetskog nogometa.

"Mentalitet.

Ako postoji osoba koja personificira tu riječ, onda je to Mario Mandžukić, koji danas navršava 33 godine. Mario je napadač koji zabija golove, i to važne. Ali osim toga, bolje reći prije svega, on je prvak koji se uvijek stavlja na raspolaganje momčadi i koji čini sve kako bi ona pobijedila. Zabija i bori se svih 90 minuta. Često obavlja tih, ali ključan posao..

Danas neka ne bude tišina. Neka se čuje snažan pljesak svih nas, kojim našem prvaku želimo sretan rođendan!"

Mandžukić je u Juventus stigao 2015. godine iz Atletico Madrida u transferu vrijednom 21 milijun eura. Za talijanskog je prvaka odigrao 162 utakmice i pritom postigao 44 pogotka i 24 asistencije.

Iz Juvea su čestitku Hrvatu dodatno začinili i kolekcijom njegovih majstorija.

 

 

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet