Sport Strani nogomet

brani suprugu

Wanda žestoko protresla Inter svojim zahtjevima: klub mu uzvratio visokom novčanom kaznom kapetanu

brani suprugu

Wanda Icardi savjetovala je svom klijentu/suprugu Mauru da ne potpisuje novi ugovor s Interom ako mu nije zajamčeno barem deset milijuna eura godišnje plaće. Sadašnji mu ugovor vrijedi do 2021. godine uz mogućnost da netko aktivira odštetnu klauzulu od 110 milijuna eura.

Sve se pokrenulo kada je interes za argentinskog napadača iskazao Real Madrid koji je spreman platiti nešto manje stoga je potreban dogovor među klubovima. Iskoristila je to menadžerica Wanda i odmah otvoreno stavila svoje uvjete na pregovarački stol. Što je jako naljutilo vlasnike Intera koji su kaznili svog kapetana sa 100.000 eura jer je kasnio u povratku s odmora. Realna kazna ili samo kontra? Mnogi vjeruju – pokazivanje mišića.

No "mišiće" očito ima i Wanda koja ne popušta oko zahtjeva za novim ugovorom i poboljšanom plaćom. Jer osim Real Madrida koji je spreman i aktivirati klauzulu od 110 milijuna eura za Argentinčeve usluge je zainteresiran i Chelsea. Zbog cijele zavrzlame o Wandi Icardi kruže svakojake priče, a svoju suprugu/menadžericu je u zaštitu uzeo sam Mauro.

- Jako sam sretan i zadovoljan kako surađujemo. Baš zbog toga će Wanda zauvijek biti zadužena za moje i naše interese, do kraja karijere – napisao je Mauro na društvenim mrežama.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet